Кои сме ние

Кои сме ние

от ЕНЕРГИЯ БГ БУРГАС

 

ТРЯБВА ТИ ТОК  или  ПЛАЩАШ МНОГО-ЗАЕДНО РЕШЕВАМЕ ПРОБЛЕМА

Дейноста на фирмата е:

Консултиране, анализ, проектиране, изграждане и сервизно обслужване, на автономни и свързани към мрежата соларни системи за ток.

Соларни помпи за вода; ползват се всички стандартни помпи , като се осигурява ток от соларни системи  самостоятелно или заедно с друг източник с мощности до 750 KW.

Енерго независими къщи.,

Управление и защити на електрически двигатели  220 и 380 волта с мощности от 0,3 до 750 Киловата

Проекти на европейските програми.

Казвам се Иван Грънчев и съм основател на ЕНЕРГИЯ БГ Бургас. Моята страст е ЕНЕРГИЯ ОТ ПРИРОДАТА с което се занимавам повече от 35 години.

Първата помпа за вода с ветрогенератор построихме  през 1980 година в АПК гр. Айтос, която захранва овцеферма в местността „Карамише“ землище на с.Малка поляна Бургаска област.

После строихме малки ветрогенератори за вода и ток предимно с малки мощности.

След появата на соларните фотоволтаични системи  започнахме усилено да използваме тях, тъй като в България има идеални условия за това-около 250 слънчеви дни в годината. Могат да се поставят на земя, покриви и където има не използваеми площи.

През 2006 година се прие закон за ВЕИ (Възобновяеми енергийни източници) и от тогава се занимаваме професионално с добиване на ток от светлината за продажба към ектроразпределителните дружества

До момента имаме изградени над 70 Фотоволтаични централи в цяла България и чужбина,като автономните са с мощност над 300 KWp, свързани към мрежата над 500 KWp, участие и изготвяне на проекти на Фотоволтаични централи над 12 MWp.

Обслужили сме над 1000+ клиенти , на които сме предоставили нашите изделия, като някой от тях са си изградили сами с наша консултация и напътствия.

Това ни дава увереност , че можем да Ви бъдем максимално полезни за решаване на Вашите индивидуални изисквания свързани с използването на слънчевата енергия за ток и другите услуги които предлагаме и имате нужда от тях.

Разполагаме с база на 2200 квадратни метра и застроена площ над 750 квадратни метра, която ползваме за работилница и склад.

При монтажи на обектите разполагаме с 3 автомобила за превоз на работници и инструменти, лекотоварен бордови автомобил до 3 тона, кемпер (подвижна къща) електрифициран за почивка и храна на обектите.

Наскоро фирмата закупи нов немски  електрически хаспел за работа на покривите с височина до 28 метра. С него се качват материали и инструменти бързо и надеждно.

Нашите специалисти ще Ви окажат помощ по всички въпроси свързани със соларните системи според Вашите индивидуални нужди.

На разположение сме за Вас да решаваме заедно възникналите Ви нужди.